Jag har sålt sex!

Jag har sålt sex. Helt öppet och (tyvärr) 100% lagligt. Detta har skett många gånger mitt på ljusa dagen - i min livsmedelsbutik. Så här har det i grova drag gått till: Folk har haft sex inför kameran och fått betalt för det. Bilderna har blivit grova porrtidiningar och -filmer som jag sedan sålt vidare till människor som längtar efter sex. Staten drar via tidningsmomsen in pengar, förlaget som ger ut porrtidningarna tjänar på det, min butik tjänar på det och jag får ta del av försäljningsmarginalen som butiken har.

Folk har alltså haft sex mot betalning och jag har fått betalt för att förmedla den tjänsten. Vad är egentligen skillnaden mellan direkt prostitution och denna form prostitution "via ombud"? Den ena formen är olaglig, men inte den andra.


Välkommen till min nya blogg!

Jag vet ännu inte vad jag ska göra med min blogg. Troligen ventilera mina tankar runt min kristna tro, för vad det gäller hobbies och annat, så finns lämpligare fora att utbyta erfarenheter i.

Just nu känner jag mig frustrerad och en smula isolerad. Klämd mellan liberalteologerna som förnekar Bibelns auktoritet och Världen idag-kristna med sitt ständiga tjat om homoäktenskap och abort och sin oreflekterade antisocialism. Förmodligen kommer mina inlägg handla om mitt sökande efter en kristen identitet som samtidigt bejakar Bibeln som All Den Heliga Skrift - men inte med de högerkristnas trånga föreställningsvärld, deras tolkningar eller tillämpningar av tron.

RSS 2.0